Националът Симеон Славчев изрази оптимизъм преди полета за Норвегия, където утре от 21:45 часа Петър Хубчев и футболистите му ще преследват четвърта поредна победа в Лигата на нациите.

"Трябва да запазим положителното мислене на феновете. Второто полувреме срещу Кипър (2:1) беше добър образец, че играхме задружно, играхме като семейство и мислим само това да свършим в Норвегия. Не сме си поставяли планове, точки, голове", каза Симеон Славчев. 

"Най-важно е поведението ни и да покажем този начин на игра задружно, като семейство и мисля, че това ще бъде отразено от вас, и от феновете, и ще останат всички доволни. Надяваме се да продължим добрата серия и добрите изяви на терена, и хубавото поведение", продължи играчът на Карабах. 

"Истината ви казвам: не мислим за това дали можем до голяма степен да си свършим работата при победа утре. Изцяло сме фокусирани поведението и начина на игра да бъде както досега - отлично, задружно и като семейство, искам това да подчертая. Тук е моментът, в който напрежението идва. Нас това не ни плаши и сме готови за него", добави Славчев.

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ