Треньорът на Левски Славиша Стоянович беше доволен от своите играчи и това, което е видял в контролата с полския Подбескидзе. "Сините" надделяха с 1:0. Специалистът призна, че скоро очаква пристигането на централен защитник.

„Със сигурност полският отбор беше по-свеж от нас, но съм доволен от физиката, която показахме, защото беше тежка седмица с тренировки, които изискват усилия. Радвам се, че видях много желание. Има какво още да напредваме тактически. През първата част бяхме по-офанзивни, но пускахме много положения отзад. Второто полувреме пък бяхме добре в дефанзивния план, а напред не толкова”, започна Стоянович.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Променихме схемата, защото търсим определени тактики за играчите, които имам. По-доволен съм от фаза защита през втората част, но във фаза атака бяхме по-силни през първата част. Много работа има да се върши, а сега сме работили само за агресия и физическа подготовка. Тези дни ще работим тактически и накрая ще разберем коя тактика ще предпочетем накрая”.

„Сега ще видим с него какво правим с Върличак. Със сигурност на неговата позиция търсим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че не е физически максимално подготвен, но има качество. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Близо сме до един централен защитник, който трябва да дойде. Пак търсим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални", продължи наставникът на "сините".

„Говорих с Робърта и се радвам, че нашият разговор беше конструктивен. Той е супер момче, интрувентен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реалностите са едно, желанието – друго. Стискам палци да остане при нас. Радвам се за всички в днешния мач, тъй като ми харесаха. Борбата за вратарската позиция е такава и момчетата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занапред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта”, завърши Стоянович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021