Войната между новака в “А” група Лудогорец и най-стария столичен клуб Славия продължава. Вчера президентът на “белите” Венцеслав Стефанов обвини тима от Разград, че се ползва от съдийска помощ в мачовете в елита.
 
След това новаците отговориха с декларация, в която обявиха, че победата на Славия над ЦСКА е била гледана от Стефанов и седмината фенове на тима му. “Белите” също отговориха с официално изявление.
 
Днес Лудогорец публикува в официалния си сайт виц, в който главен герой е Венцеслав Стефанов. Славистите не останаха длъжни и също разпространиха анекдот за клуба от Разград.
 
СТАНОВИЩЕТО НА СЛАВИЯ
С настоящето писмо "ПФК Славия - 1913" АД, гр.София желае да отговори на изявлението на Лудогорец.
 
Когато един отбор няма история, титли и публика и няма какво да каже за своя отбор, то тогава той започва да пише глупости. Драги ми управляващи на Лудогорец, велики отбори в България сме ние, “Левски”, ЦСКА, “Ботев”, Литекс, двата Локомотив-а и др. Това са отбори, дали много на българския футбол, печелили титли, дали много големи футболисти, представяли достойно България по европейските терени. Вашият отбор няма нито едно от изброените по-горе неща и няма право да коментира, а трябва само да се прекланя пред величието на такива отбори и да се учи от тях. Ще добавим и един виц, който е доста смешен, какъвто е отборът на Лудогорец !!
 
- Домусчиев и Ивайло Петев влизат в една видеотека и питат:
- Имате ли касетата "Лудогорец шампион"?
А човекът им отговаря:
- Вижте на рафта с фантастиките!