Треньорът на Славия Велислав Вуцов сподели мнението си след първата контрола на “белите” от лагера им в Сандански - победата с 3:1 над втородивизионния Пирин (Разлог). Освен видяното в мача, наставникът сподели, че тази вечер може да се осъществи трансфер в отбора на много добър български футболист, който ще е голяма изненада за футболната общественост. Вуцов не пожела да разкрие името на състезателя и дори на какъв пост играе, за да не се провалят нещата в последния момент.

“Не мога да дам крайни оценки за добра или лоша работа, защото все още сме в много ранен етап от нашата подготовка. Важното за мен беше да видя движението и мисленето на моите футболисти. В по-голямата част от мача съм доволен от старанието и изпълнението на момчетата. В мачовете, които ще изиграем в България, ще искам да засечем моментното ни състояние. До този момент е извършена голяма като обем работа. За момента ме притесняват контузиите на някои от състезателите, които не са толкова фатални, но са трайни като възстановяване. Тодор Колев, Николай Дюлгеров, Даниел Васев и Даниел Златков са все хора, които лекуват различни травми и за това не можах да ги ползвам днес", коментира Вуцов.

"Надявам се скоро да ни настигнат с подготовката. Японецът Мацуй се прибра вчера и е много закъснял с подготовката. От другата седмица постепенно трябва да започне да ни настига. Чакаме още един-двама играча в близките няколко дни. Доволен съм като цяло от показаното. В днешния мач имахме над 20 добри атаки, което ме радва”, продължи пред "Гонг" Велислав Вуцов.

“Исках мача да се играе в три части, защото нямах хора за две полувремена, като всички да изиграят по 45 минути. За това с тези прекъсвания целях играчите да починат и пак да влязат да играят. Възстановяването на Чавдар Янков върви по-положително от първоначалния план. Прогнозите бяха, че евентуално в средата на март може да бъде готов след прекъсването след третия кръг, но сега той се движи много добре и си мисля, че още в първия кръг може да е на линия”, каза още наставникът на Славия.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ