Привържениците и всички в Славия са потресени от трагичната вест за смъртта на легендата Стоян Коцев. Бате Кано, както го наричаха всички, ни напусна на 67-годишна възраст. Емблематичният славист до последно живееше с отбора на сърцето и живота си. kano_slavia_1.jpg

БЛИЦ разбра, че в 18 часа днес фенове на Славия ще се съберат на стадиона в "Овча Купел" и ще поднесат цветя пред Сектор "А".

"Няма да забравим как месеци след тежка операция дойде с костюм и вратовръзка сред публиката на Славия за финала за Купата на България с ЦСКА преди година. "Славия има нужда от мен. Затова съм тук", каза само Коцев тогава. Играч в един от най-силните отбори на Славия в края на 60-те години, Кано прави и невероятна кариера като треньор. Под негово ръководство "белите" печелят незабравимия дубъл с титла и купа през 1996 г.

Сбогом, Кано! За теб винаги ще има запазено място в сърцата на всички слависти! Почивай в мир", написаха на официалната интернет страница на Славия.

"Едно голямо "бяло" сърце спря да тупти и остави огромна празнина... Почивай в мир, Кано! Никога няма да те забравим, както и онова, което направи за Славия! Бог да те прости!", изразиха съжалението си от Националния Клуб на Слависта.

Поклонението е в петък от 12:30 часа в столичната църква "Свети Седмочисленици".

Агенция БЛИЦ изказва своите искрени съболезнования към роднините и приятелите на Кано Коцев!


kano_slavia1.jpg

2_27.jpg

kano_slavia2.JPG

kano_bot.JPG