Славия загуби с минималното 0:1 от втородивизионния руски Оренбург. За "белите" това е пето поражение от пет контроли на лагера в Турция. 

Първият удар беше към вратата на Славия, пазена от ветерана Георги Петков. Рикардо Алвеш от бившия отбор на Благой Георгиев напредна към наказателното поле, последва удар, който не застраши българския страж. 

В 13-ата минута Петков направи добра намеса след изстрел на Кирил Капленко. В 16-ата отново опитният български страж бе на правилната позиция, за да отрази удар на Алвеш. 

Втората част започна с опасно положение за Оренбург, които не успяха да се възползват и да поведат. В 51-ата минута Дмитрий Воробьов от Оренбург се размина с топката от непосредствена близост пред голлинията на Славия. 

Нуюк стреля от пряк свободен удар в 58-ата минута, но вратарят на "белите" Александър Михайлов, който влезе като резерва, улови. Секунди по-късно Тимур Аюпов също пропусна. В 73-ата минута Качук стреля от фаул, но появилият се на смяна Иван Дерменджиев внимаваше и отрази.

Минута преди края на редовното време Димитър Стоянов допусна лесно да бъде подминат отляво и топката бе центрирана в наказателното поле към Кирил Капленко, който наказа Дерменджиев и донесе победата на Оренбург.
 
Съставът на Славия: 1. Петков, 18. Стоянов, 15. Кашкен, 38. Надер, 4. Патев, 10. Фирцулеску, 7. Христов, 14. Димитров, 84. Златков, 25. Колдунов, 9. Кръстев

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021