Славия замина днес сутринта за лагер в Турция. В София останаха петима футболисти, които все още лекуват контузии. Това са Чавдар Янков, Здравко Лазаров, Николай Дюлгеров, Тодор Колев и Даниел Златков.

“4-5 човека са с по-сериозни контузии и се надявам да се възстановят по-бързо, но за жалост закъсняват. Това е единственият проблем, който ме притеснява. Най-тежко закъса Дюлгеров, който все още не е започнал с тренировките заради проблема с ахилеса. Здравко Лазаров почти сигурно ще дойде в Турция и ще започне веднага да играе с нас. Той е малко изостанал и физическият му проблем е малък. Надявам се, че и Тошко Колев ще може бързо да влезе в игра. Най-назад е Чавдар Янков“, коментира на заминаване Велислав Вуцов.

„Надявам се Тошко и Здравко да можем да ги ползваме още от другата седмица. Дани Златков е по-добре. Пътуват с нас и Акийоши, и Матсуи, които имаха проблеми и се надявам по възможно най-бързия начин да влязат в игра. Заради тези контузии нито веднъж досега не сме имали пълна група от 22 футболисти”, оплака се още треньорът./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ