Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Съпротивата срещу собствениците на ЦСКА става все по-жестока след като вече и вътре в клуба настръхнаха срещу босовете от "Титан". Причината е плашещата мизерия на "Армията" - служителите започват пети месец без заплати.

Инспекторите на УЕФА Анжела Газарян и Пабло Родригес, които завършиха детайлния одит на финансовото състояние на "червените" миналата седмица, са разбрали, че треньори и служители не взимат възнагражденията си. Това им е било съобщено от самите потърпевши, твърди "Меридиан Мач". Забавените възнаграждения, естествено, не са били отразени в счетоводството, но при двудневния престой на инспекторите те са научили, че шефовете не са коректни към работниците си.

Този факт със сигуност ще натежи при решаването за санкцията, която ЦСКА трябва да понесе. Известно е, че в петък (21 септември) предстои заседание на Комисията по финансов контрол на УЕФА, на което ще бъде произнесена присъдата на "армейците". Ако клубът очаквано бъде изхвърлен от евротурнирите заради финансови нарушения, ще има срок до 30 септември да представи защитата си.