Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

ЦСКА постигна убедителна победа с 4:0 срещу втородивизионния Сливнишки герой в секретна контрола, играна на Панчарево. "Армейците" не бяха обявили предварително за мача, с който целяха да вдигнат самочувствието преди задаващия се сблъсък с Лудогорец. В събота от 20:00 часа селекцията на Стойчо Младенов се изправя срещу тази на Ивайло Петев на "Лудогорец Арена" в дербито на 6-ия кръг на "А" група.

Нападателят Мишел Платини, който се очаква да бъде картотекиран утре и да играе в Разград, се отчете с 2 гола при победата над Сливнишки герой. Джоузеф от състава на гостите си отбеляза автогол, а бразилецът Тасио влезе като резерва и също записа името си сред голмайсторите.

В проверката Стойчо Младенов даде шанс за изява на футболистите, които по-рядко участват в официалните мачове. Принудително беше заменен Абел Анисе, което породи съмнения, че се е контузил и е под въпрос за дербито в Разград. БЛИЦ обаче научи, че състоянието на мадагаскареца не е притеснително. 

Сливнишки герой беше спаринг-партньор на ЦСКА и в началото на август. Тогава "армейците" надделяха с минималното 1:0 в Сливница с попадение на Серж Ноаджи.

Съставът на ЦСКА:
Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Венков, Анисе, Карачанаков, Янчев, Саша Лукас, Тенгариня, Платини