Ужасяваща версия върви във футболните ни среди от няколко дни насам. Кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън няма достатъчно пари, за да спаси българския клуб, и обмисля да си събере багажа и да напусне България. Зад него стоят други хора, които са на крачка да се отметнат от идеята да инвестират на „Герена“.  Става въпрос за милионери – араби, англичани и американци.

Въпросните господа трябвало първо да основат инвестиционен фонд, но са възникнали разногласия между тях. Сега Диксън бил изправен до стената и се чудел как да излезе от ситуацията. Поради тази причина вече няколко дни се бавят официалните новини от Левски. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Диксън и мистериозният фонд са една от последните надежди за "сините". Ако нещата ударят на камък или не се намери друг изход, клубът отива към фалит. 

В тази връзка БЛИЦ се свърза с човек от високите етажи в Левски, за да разбере дали има истина в споменатата версия. 

„Вярваме, че мисията ще приключи успешно и че Левски ще бъде спасен. Днес или утре ще има новини. Предстои пресконференция и всички версии ще бъдат разбити на пух и прах от Джоузеф Диксън и Наско Сираков. Преговорите наистина са на финалната права. Не забравяйте, че тук става въпрос за голяма сделка, за чието осъществяване е нужно време“, категорични бяха от „Герена“ пред БЛИЦ.