ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ръководството на Спартак (Варна) излезе с позиция, с която остро осъди нападението над 13-годишен футболист от академията на клуба. Момчето беше нападнато по-рано днес с метална бухалка от четирима души, докато отива на тренировка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ето позицията на варненци:

"Ръководството на ФК Спартак Варна осъжда изключително остро инцидента с нападението на футболист от академията на клуба!

Днес около 8:00ч. в района на стадион Локомотив е нападнато дете, което е отивало на тренировка. Повече подробности нямаме право да разгласяваме, тъй като за случая е сезирана полицията, а ние като клуб ще окажем пълна подкрепа и помощ в разследването.

Настояваме по най-бързия начин да се потърси отговорност на всички, замесени в това безобразие като участници и подстрекатели.

Недопустимо е да премълчим, да се примирим или да отминем с бездушие това чудовищно деяние, още повече, че става въпрос за един млад спортист.

ФК Спартак Варна ще се бори с всички сили срещу вандализма и хулиганските прояви!

Ние като клуб сме твърдо решени да изградим модерна организация, която да е пример за всички млади хора и в която важни ще са морала и уважението, които са поставени на първо място!", написаха от клуба. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК