Нападателят на Берое Спас Делев е убеден, че тимът от Стара Загора има сили да елиминира ЦСКА и да се класира за финала в турнира за Купата на България, въпреки че през седмицата загуби с 0:2 на свой терен от „армейците”. Бившият футболист на "червените" остана доволен от победата в Монтана (3:1) с новия треньор Пламен Липенски след уволнението на Петър Хубчев.

„Имаме сили да победим на "Армията". Ако си помагаме и сме едно цяло, имаме сили да отстраним ЦСКА. Не се получиха нещата срещу "армейците", но има и такива дни, но се надявам на 20 април да е нашият ден и да отстраним ЦСКА”, сподели Делев след успеха в Монтана.

"Днес всеки един се бори до края, излязохме за нашата чест. Няма как някой да е бил бойкотирал Хубчев. Преди няколко дни загубихме един доста тежък мач, но се надявам следващите мачове да играем все по-добре, да бием първо Локомотив (Пловдив) и като отидем на „Армията” да ги отстраним, мисля, че имаме сили. Искам да поздравя Хубчев и Апкарян, дано да отидат на по-хубаво място. Те са добри треньори. Така са решили шефовете, така са направили, ние сме професионалисти и продължаваме да работим", допълни нападателят.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!