Спас Делев потвърди след контролата с Металург Скопие (3:0) на стадион “Българска армия”, че може да бъде продаден в Турция до понеделник. Трансферният прозорец в южната ни съседка затваря на 5 септември и голмайсторът на “червените” може да бъде даден под наем. Както е известно, интерес към него проявява новака в елита Мерсин. Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов вече потвърди, че турският клуб дава 300 хиляди евро за наем на Делев до Нова година, като след това ще има опция да го закупи.

Спас Делев започна титуляр за “армейците” в приятелския мач срещу Металург и отбеляза гол за 1:0. След това беше сменен в 66-ата минута и на път за съблекалнята заяви, че има вариант за преминаването му в Турция.

“Трансферният прозорец в Турция е отворен до понеделник, всичко може да се случи. Аз не веднъж съм казал, че ако всички са доволни, клуб, футболист, няма проблем. ЦСКА може без всеки и трябва да може без всеки. Спас като не игра в Монтана излязохме без него, така че трябва да редим състава и ако той напусне”, коментира Милен Радуканов./БЛИЦ