Поредният финансов шок изживели босовете на "Титан" за шестмесечното си управление в ЦСКА. За първи път обаче той бил с положителен знак! Собствениците на клуба седнали късно в петък на преговори със Спас Делев за личните условия. И щели да паднат от масата, когато крилото на Пирин, взето под наем, поискало заплата от 1000 евро на месец!

На фона на 10-те бона месечно в евро, които прибираше съпругът на Асдис Ран, босовете на ЦСКА отначало си помислили, че са жертва на майтап. Отгоре на всичко Спаско Делев, до пролетта ученик, нямал алчен мениджър с претенции за тлъсти комисиони. Крилото пристигнало за преговорите с баща си, безработен човечец от село Ключ, Петричко, пише "Стандарт".

Шокът бил пълен, когато стигнали до наема на апартамента, който Спас ще обитава в София. "Нали имате бунгала на Панчарево, не мога ли да живея там", поинтересувал се Делев.

Въпросът с жилището явно ще се решава тепърва. От ЦСКА обаче отсекли, че дават на крилото 1500 евро месечно вместо поисканите 1000. Делев трябва да се яви за медицински прегледи в понеделник. В Дианабад лекарите на "армейците" ще чакат още карето от Сливен - Коста Стоянов, Коста Янев, Здравко Чавдаров и Иван Стоянов, ботевистите Николай Манчев и Тодор Тимонов. /БЛИЦ