ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Директорът на детско-юношеската школа на ЦСКА Спас Джевизов коментира боя след мача със Септември. Юношите родени 1994 и 1995 година на “червените” победиха с минималното 1:0. След края на мача разменени обиди реплики поставят началото на меле между футболисти с участието и на родители.

“Съдията даде край на мача. Децата започнали да се поздравяват, но треньорът или играч на Септември подвикнал: “Абе, какво ги поздравявате тия?!” От там се обадило едно от нашите деца и казало: “Айде ходете, откъдето сте дошли”. Част от родителите също наскачали покрай страничната линия. Всичко това виждам с периферното си зрение, тъй като бях на 50 метра от ситуацията. Веднага се затичах, момчетата вече се бяха хванали за гушите. Цялата трагедия е, че момче от Септември посегна и дори удари родител на играч от нашия отбор. Винаги съм казвал, че родителите нямат място покрай страничните линии на игрищата, но този път твърдя, че този господин – родителят на нашето дете, е възпитан и интелигентен. Не е провокирал футболиста на Септември, за да бъде ударен”, коментира Спас Джевизов пред БЛИЦ.

“Добре, че се намесих аз и останалите треньори. Можеше да се стигне до някоя по-сериозна беля, имаше паднали деца на земята, шамареха се, ритаха се, абе, страшна работа. Тези деца се побъркаха. Най-лошото е, че все повече и повече си позволяват волности, да посегне на родител, все едно на собствения си баща. Нямам думи”, добави легендарният нападател на ЦСКА за инцидента./БЛИЦ