Марица се спаси от снежния ад край Истанбул. Футболистите вече пътуват към летището в турския мегаполис, обявиха от клуба.

Тимът от Пловдив изкара тежка нощ в Турция, след като клубният автобус с целия тим се оказа блокиран на магистралата, застигнат от развихрилата се с пълна силна снежна буря. Футболистите и треньорският щаб изкараха нощта в превозното средство и едва в ранния следобед във вторник потеглиха за летището в Истанбул, откъдето трябваше да пътуват за лагер в Анталия. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Отборът на Марица продължава своя път към крайната дестинация. Благодарим на всички, които ни помогнаха и ни подкрепяха! Последните 24 часа бяха тежки за всички, но трудностите само ни правят по-силни!", написаха от клуба в социалните мрежи.

По време на престоя си в турския курорт Марица ще изиграе четири контролни срещи. Първата от тях ще бъде на 27 януари срещу Каспий Актау, който се състезава в казахстанската Премиер лига. В две от другите приятелски срещи съперници са руските Том Томск и Ротор Волгоград, като двубоите ще се играят съответно на 1 и 4 февруари.