Треньорът на Светкавица Никола Спасов е разочарован от рефера Никола Попов, който през първото полувреме на мача с "Левски" (0:1) не отсъди дузпа в полза на неговия тим.

"Положението е безспорно. Мачът се даваше по телевизията. Има си повторения и хората могат сами да преценят. Лично аз нямам думи да коментирам съдиите. Те грешат много, но не съм аз човекът, който може да промени тези неща", ядосваше се Спасов след двубоя от 15-ия кръг на "А" група.

Специалистът дори призна, че реферът е имал повод да даде наказателен удар и в полза на "Левски", когато през второто полувреме Венцислав Йорданов задържа с ръка Христо Йовов: "Нямам нищо против съдиите да свирят по 2-3 дузпи на мач. Просто да не се притесняват да дават това, което е."

Спасов смята, че Светкавица в никакъв случай не е заслужавал да загуби днес от "Левски". "Влязохме отлично в мача и през първото полувреме ги надиграхме по всички показатели. Създадохме и много ситуации за гол. Смените в "Левски" обаче оказаха влияние и гостите бяха по-интересни след почивката. Сгрешихме само веднъж и това се оказа фатално", добави наставникът на Светкавица.