Треньорът на Царско село Никола Спасов остана разочарован след поражението с 0:1 от Ботев (Враца) в дербито на Втора лига. "Много битка, много единобоства, сблъсъци, накъсана игра, очаквано. Съжалявам, че не взехме точка. Надиграхме ги според мен, с изключение на една ситуация. Отборът не бе концентриран и бяхме наказани. Незаслужено загубихме. Гледам моя отбор. Това е футболът, случват се такива ситуации. Не вкарахме гол за съжаление, а имахме превъзходство. Както казах, липса на концентрация при гола. Ботев също не е лош отбор, но не мога да кажа, че нямахме ситуации за гол. Имахме грешки в последния пас, не си изиграхме ситуациите", коментира треньорът на Царско село. 

"Умора у футболистите? Не, в никакъв случай. Момчетата стояха перфектно, ако не бяхме получили гол, нямаше нужда от смени. Тази загуба по никакъв начин не може да ни окаже влияние, готвим се за следващия мач и очаквам да си вземем нормална победа", продължи Спасов. 

"Няма да има лесни мачове, първенството е много дълго. В крайна сметка загубихме един мач, излизаме от терена с вдигнати глави. Групата е много равностойна, всеки може да победи всеки, жестока конкуренция, надявам се да излезем победители от този дълъг маратон", пожела си специалистът.

"За жребия за Купата на България искам възможно най-слабия противник. Това са ми предпочитанията. Черно море? Следя цялата Първа лига, следя ги, естествено. Никой не е разговарял с мен", добави Никола Спасов. 

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2017/2018​

Пълната програма на Втора лига

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ