Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов свика спешно заседание на борда на директорите на клуба, пише „Пловдив Дерби“. Бизнесменът вчера се прибра от чужбина, където беше по бизнес дела, а днес от 10:30 часа ще проведе среща на управата на „канарчетата“.

Очакванията са, че след нея Самуилов ще се види и със старши-треньора Желко Петрович, спортния директор Адалберт Зафиров и Еролин Кючуков. Триото вероятно ще трябва да отговаря пред шефа си, защо се е стигнало до слабото представяне на „жълто-черните“.

Преди дни пред фенове на Ботев (Пловдив) Зафиров и Петрович излязоха с коренно различни версии за провала на селекцията. След като черногорецът разбра за изказаната версия от Зафиров, която коренно се различаваше с неговата, наставникът видимо се ядоса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Третият отговорен футболен човек в Ботев (Пловдив) Еролин Кючуков пък се възползва от това, че голяма част от феновете не знаят как изглежда и успя да се измъкне без да му се налага да дава обяснение пред побеснялата тълпа, която искаше оставки.

Ботев е на 12-о място в класирането. "Канарчетата" имат завоювани едва 9 точки от 33 възможни до този момент. Сега Георги Самуилов ще трябва да вземе решение, кой или кои от настоящите силни хора в Ботев (Пловдив) са виновни и кой ще поеме отговорността.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ