Ръководството на ЦСКА предприе спешни действия по търсене на десен бек. Клубната управа вече разглежда няколко оферти. Причината на „Армията“ усилено да търсят такъв тип футболиста е, че Иван Турицов за момента е без алтернатива на поста, пише „Меридиан Мач“.

При проблеми с Турицов, треньорът Стамен Белчев използва на тази позиция Пламен Гълъбов, който обаче не се чувства комфортно като десен бек и предпочита да играе като централен бранител. В момента Турицов е контузен и не е ядно за какъв период ще бъде извън терените.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Предполага се, че той ще е аут поне до октомври. Предвид тежката програма на "армейците", те не могат да си позволят да разчитат само на Гълъбов през това време.

Любопитното е, че Стамен Белчев разполага с цели трима играчи, които могат да играят на левия бек - Брадли Мазику, Жеферсон и Петър Занев.

На "Армията" са доста активни на трансферния пазар до момента. В клуба бяха привлечени шестима нови - Димитър Евтимов, Георги Йомов, Юрген Матей, Юнус Санкаре, Жул Кейта и Амос Юга.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​