Хосе Рамон Родригес става помощник-треньор в Литекс. Испанецът е работил за Барселона и се слави като голям специалист по физическата и кондиционна подготовка. А напоследък е напреднал много с тактически прочити на мачове и анализи на съперници.

Родригес пристигна в Ловеч в сряда вечерта, информира "Труд". Той е подготвял известни испански колоездачи, отбори от школите на Барса и дори участници в първенството "Най-силен мъж на планетата". Каталунският специалист е личен приятел на Христо Стоичков и контактът естествено е станал със съдействието на Камата. БЛИЦ първи ви информира, че именно Ицо поема "оранжевите". Самият Стоичков обаче продължава да отказва всякакви коментари по тази тема, но вече стана ясно, че работи и по селекцията. В сряда ви информирахме, че Камата е наблюдавал играчи на втородивизионния испански Кордоба.

Хосе Рамон Родригес има собствена школа за кондиционна подготовка, а работи в тясно сътрудничество и с медицинското светило проф. Рамон Кугат. Хирургът има слава на спортен корифей и последната голяма звезда на операционната му маса бе Микаел Есиен.