Футболното първенство, а и всички спортни мероприятия у нас, може да бъдат прекратени и да не се подновят за известно време. Най-вероятно до март 2021 година.

Това предложение пред премиера Бойко Борисов и министерски съвет ще направи здравният министър Костадин Ангелов заради тежката обстановка с коронавируса у нас.

Проф. Ангелов ще предложи преустановяването на присъствените занятия в училища, университети, ясли и детски градини да бъде въведена забрана за колективни спортни мероприятия, затварянето на барове и завадения, както и на моловете. Забрана ще има и за частни събирания.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Удължаваме срока на обявената извънредна епидемична обстановка до края на март 2021 година. Второ - преустановяваме присъствените занимания в училища, ясли и курсове. Преустановяваме всякакъв вид колективни спортни мероприятия, семинари, конкурси и други развлекателни мероприятия", заяви Ангелов.

"Продължаваме забраната за посещение на дискотеки и барове. Преустановяваме работата на заведенията за хранене, заведения за бързо обслужване. Те могат да работят само за доставки по домовете", каза още министърът.

Очаква се окончателното решение на Министерски съвет на 27 ноември, петък.

БЛИЦ научи, че вечното дерби, което не се игра в събота, е било планирано от БФС за 18 декември. При това положение обаче и тогава ЦСКА и Левски няма да излязат един срещу друг на терена.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството