Спор за паркиране се оказа главната причина за атаката срещу помощник-треньора на ЦСКА Стойчо Младенов-младши, която бе тиражирана от баща му след победата на „червените" с 6:2 над Хасково за купата на страната.

На пресконференцията Младенов-старши изригна срещу старото ръководство, което насъсквало псевдопривърженици срещу него. Инцидентът обаче се оказа доста по-лек от атаката на Калоян Стоянов-Цимбика срещу Младенов-старши.

Един от привържениците на „червените", който извършва стюардска дейност, се опитал да излезе от паркинга. В този момент помощник-треньорът паркирал така, че блокирал всички останали коли. На молбата да премести автомобила си последвала култовата у нас реплика „Ти знаеш ли кой съм аз" и избухнал спор, пише „24 часа”.

Били викнати отговорникът по сигурността Кирил Прокопов и офицер от МВР, който отговарял за охраната на срещата. След като се запознали с причините за кавгата, проблемът бил решен и фенът си тръгнал без никакви санкции.

Атака срещу треньорското ръководство на ЦСКА е имало, но при нея е пострадал друг помощник на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков. Неговият автомобил е надран жестоко и сега трябва да сменя боята на возилото.

Младенов-старши обаче е прав, че има насъскване на определени запалянковци. Те го атакуваха още след победата с 1:0 над Пирин в Гоце Делчев.

Калоян Стоянов пък два пъти е бил спиран, след като е искал да нахлуе на тренировки.

За спокойствието на отбора е наета охрана, която го съпътства на заниманията.

Порталът на клуба пък бе преместен от първия етаж на лявото крило на стадиона на самия вход, където също има гард.

Наета е нова фирма, след като по времето на старото ръководство обектът бе на „Титан Секюрити". Но и тези гардове, както всички останали в клуба не бяха получавали заплати. Най-тежко бе положението в Панчарево, където в един момент базата бе останала въобще без охрана.