Стойчо Младенов хвърли „бомбата“ след победата над Хасково с 6:2 в първи 1/16-финал за Купата на България. Треньорът заяви, че преди мача неизвестен човек с качулка е нападнал сина му Стойчо Младенов-младши на паркинга пред стадиона.

„8-10 човека развалят обстановката и тровят атмосферата около ЦСКА. Имаме инцидент днес, на паркинга е нападнат един от моите помощници. Това не може да продължава така, разбирате ли. Такова напрежение...това е бомба със закъснител. Един ден може да има жертви и смъртен случай. Нападнаха сина ми днес. Точно преди мача се случи. Това не е обстановка, да знаете. Това на нито един стадион не може да се случи. Тука не змии съскат, както казва Георги Василев, а има крокодили. Това не може да продължава по този начин. 10-12 човека са обсебили клуба като главорези. Ще наемаме охрана, за да ни пази на тренировките“, изригна Стойчо Младеов.

„И друго ще ви кажа. Имаше опити едни лица да влизат по време на тренировките. Това се случи преди 2-3 седмици. Това нормална обстановка ли е?! Не може да се търпи това повече, да знаете. Да не я коментираме повече тази тема. Това не са фенове на ЦСКА, това не може да бъде фен на ЦСКА в никакъв случай. Просто съзнанието ми не може да го асимилира, разбирате ли. Човек на паркинга да сложи качулка и да плаши сина ми и мен с думите: „Ще видите с баща ти какво ще ви се случи като се стъмни.“ Какво ще ми се случи?! И не само към мен, има обаждания към футболистите, минават и крещят: „Боклуци“ Това не е обстановка, да знаете“, допълни Екзетуора на Ливърпул.

„Ще имам сериозен разговор с Александър Томов и Александър Тодоров. Това може ли да се случи на Герена или на някой друг стадион в България. Или да отидете в Милан или Байерн Мюнхен и вътре в базата дерибеи. Тук нещата са много по-дълбоки и ги знаете. Някой хора загубиха и не искат да се предадат. Хора от обкръжението на предишното ръководство, които се опитват да манипулират и създават проблеми“, завърши Стойчо Младенов./БЛИЦ