ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Зоналният съвет на БФС в Пловдив и вчера не взе крайно становище за прекратения мач от 21-ия кръг на Югоизточната Трета лига между Несебър и Атлетик (Куклен).

По време на прибирането на двата отбора към съблекалнята между двете полувремена стана сбиване между играчи на двата отбора. Гостите отказаха да продължат мача след инцидента, тъй като техен играч е ударен.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Футболист на Несебър обаче също бе ударен. Реферът на срещата Любомир Александров от Харманли прекрати двубоя при резултат 0:0. От Атлетик (Куклен) твърдят, че ръководител на отбора на Несебър е влязъл в съблекалнята и е упражнил насилие.

От Несебър обаче са категорични, че гостите от Куклен са провокирали цяло първо полувреме и на някой не са му издържали нервите. По принцип в Куклен гостуванията в Югоизточната Трета лига винаги са предизвикателство за отборите и много фенове, клубове са се оплаквали от обстановката там.

Какво ще се случи за прекратения мач обаче ще стане ясно от решенията на Дисциплинарната комисия на БФС-Пловдив, която спря правата на двама футболисти – по един от двата отбора.

Пълното решение гласи: "Становище за срещата между отборите на ОФК"Несебър"(Несебър) и ФК"Атлетик"(Куклен) , Дисциплинарната комисия ще вземе след като се разгледат събраните допълнително доказателства. Спират се състезателните права на Иван Стоянов (Несебър) и Мартин Иванов(Атлетик) до изясняване на случая".

Сега се очаква крайното становище относно екшъна.