ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Станимир Стоилов тръгна мощно на турска територия като треньор. Вече пет мача гази наред. Само победи и внушителна голова разлика 16:1.

Няма лидери, няма първенци – всичко под ножа. И то с разлика. Снощи Мъри и неговият Гьозтепе пратиха Еюпспор в кюпа. Без никакъв спор. Бой до спукване. Какво като съперникът е първи в класирането. Сложиха му една петица и го пратиха да си ходи по живо, по здраво.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В състава на Мъри блести Кенет Обиня Мама. Нигериецът вече има три гола, откакто българинът пое отбора. Мама се прероди при Станимир Стоилов. С него и останалите футболисти става мамата си трака за всички съперници на Гьозтепе. Дебела работа за враговете, казано другояче.

До онзи ден, преди Мъри да стъпи в Измир, отборът беше шести. Сега вече е трети, а само първите две места дават пряк полет за елита, без никакво прикачване. 

Разбира се, пътят до Суперлигата няма да е лесен. Тепърва предстоят още по-горещи битки. И не се знае какво ще се случи. Знае се обаче едно. Станимир Стоилов умее да кове победите, когато над него и около него няма кой да разковава труда му. Когато е спокойно и подредено от господата, разположени на най-горните етажи. Но това е друга тема.

И нищо чудно Мъри един ден да се върне там, където най-много го тегли сърцето.  Да се върне с този, който го доведе в Измир. Това също е друга тема. Тъй де, като заговорихме за знаене, знае ли човек какви изненади и обрати може да му поднесе съдбата. Но сега важното е Мъри да продължи да поднася изненади в Турция. Успее ли, ще стигне от тепето до баш върховете.  
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ