ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Правещият фурор с Гьозтепе Станимир Стоилов беше много доволен от представянето на футболистите си след гръмката победа с 5:1 срещу лидера във втора турска дивизия Еюпспор. Това беше пети пореден успех за измирския клуб след назначението на Мъри. 

Снощи Стоилов изнесе лекция на бившия футболист на Галатасарай и Барселона Арда Туран, който е наставник на Еюпспор.

Отборът на Мъри се доближи на точка зад втория Коджаелиспор и на седем от лидера. 

"Този мач беше много ценен за турския футбол. Въпреки че и двата отбора са в Първа лига, изиграха двубой с високо качество. Играчите накараха феновете в цяла Турция да ни гледат. Предоставяме им добър футбол", започна Стоилов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Еюпспор е добър отбор. Имат добър треньор и играчи. Виждаме, че неслучайно са на първо място в класирането. Моите играчи показаха страхотен характер. Успяхме да спечелим с борба, динамика и агресивност. Футболистите ми бяха готови психически за този мач. Показахме страхотна игра срещу Еюпспор", коментира бившият треньор на Левски. 

"Най-важното беше, че играчите дадоха всичко от себе си. Трябва да продължим по същия начин, защото това прави феновете ни щастливи", добави Стоилов.

"Трябва да продължим да работим много здраво. Нашите играчи изпълняват това, което сме искали от тях досега. Ако продължим да работим за укрепване на футболния ни манталитет, може да печелим всички мач", продължи Стоилов. 

"Поздравления за феновете ни, които ни оказаха невероятна подкрепа. Те ни накараха да почувстваме силата им и с тази подкрепа се борихме на повече от 100%. Благодаря им от мое име и името на отбора. Обещавам, че ще даваме такава битка във всеки мач. Ще продължим така и заедно с нашите фенове ще постигнем целта си - класиране в Суперлигата", завърши Станимир Стоилов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!