Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди утрешния мач с малтийския Сайрънс от първия квалификационен кръг на Лига Европа.  Срещата е от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

„Притесняват ме контузиите, които имаме. На никого от здравите няма да дам почивка. Обичам да работя с младите, да им подавам ръка. Валентин Антов си е заслужил да бъде капитан. Не е нужно ръководството да поставя цел в Европа. Когато си в ЦСКА, сам си поставяш целите. Това е марката, лицето на ЦСКА. В Европа са мачовете, за които всеки един отбор мечтае. Трябва да бъдем готови и да победим, но в никакъв случай не бива да подценяваме Сайрънс“, заяви Белчев.

„Съперникът е абсолютен дебютант в Европа, но не е слаб отбор. Сайрънс разполага с шестима бразилци, един аржентинец, французин и 4-5 местни момчета, които са дебютанти. Плюс това преди 2 седмици привлякоха легендата Майкъл Мифсуд. Това говори, че отборът не е случаен. Подхождаме с голямо уважение към този съперник", продължи Белчев.

„В един мач всичко се случва. Сигурен съм, че ще покажем по-добра игра от последните кръгове. Като цяло сме фаворит в мача, но след Враца първата ми работа бе да предупредя играчите, че нямаме право да подценим никого, защото в Европа силите се изравняват. Това не трябва да го допускаме, защото по време на мача много трудно се пренастройваме", предупреди специалистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа