"Емоциите са големи в момента. Моментът е труден, трябва да възстановим играчите преди двубоя с Лудогорец. Знам какво ме очаква и къде идвам. Не трябва много приказки, трябва да работим", бяха първите думи на Стамен Белчев при представянето му на „Армията“ като нов треньор на ЦСКА.

"Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена.

Много спекулации изчетох, но аз разбрах, че ще стана треньор на ЦСКА след финала за Купата на България. Това е, другото са спекулации. Когато се говореше, че ще идвам в ЦСКА, имах договор с Арда, сега приех, тъй като бях свободен, условията са последното нещо, за което ще говоря", добави 51-годишният специалист, който за втори път ще води „червените“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Ще има промени в екипа, нека обаче изчакаме няколко дни. Али Соу е страхотен футболист, тепърва ще разговаряме двамата. На него нещо малко му трябва, за да бъде топ ниво.

Имаме трима наказани играчи за двубоя с Лудогорец, но няма как, така е… Имаме засега и трима нови попълнения, със сигурност следим и други играчи, но дали ще има още привлечени, зависи от много неща, работи се постоянно върху селекцията.

Работил съм със същите хора, всеки един от тях си знае работата, няма нужда да коментирам, всеки един от тях си е заслужил да работи в ЦСКА.

Сега не е нужно да се правят много големи промени, за да не объркаме футболистите. Да, ще направя такива, но това ще се случи постепенно във времето", каза още Белчев.

Снимки: АНТОН УЗУНОВ