Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди баража с ЦСКА 1948 за място в Лига на конференциите.  Двубоят е от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“ утре.

„Очакваме да се върнем на победния път, макар в последна среща. Очакваме да покажем по-добро лице от предишните мачове и да победим. Трябва да следваме нашия път и указанията, които ще дам. Имаме стратегия. Имаме и резервен вариант, ако нещо се обърка. Надяваме се съперникът да се съобразява с нашата игра и да сме отборът, който да контролира мача“, заяви роденият на 7 май 1969 година специалист.

„Нека да мине и утрешният мач, до ден-два ще се обяви моето бъдеще. Сезонът е провал, ние сме длъжници на феновете. Надявам се утре също колкото може повече хора да ни подкрепят и да им се отблагодарим с победа, да опитаме да си върнем доверието им.

Готови сме за всичко, и за продължения, и за дузпи, надяваме се да си свършим работата в редовното време. Психиката винаги е важен елемент от футбола и спорта. Трябва да има баланс между желание и емоции, да не прегорим в мача. Мач като мач, трябва да покажем най-доброто и всеки да бъде полезен за отбора. Играчите трябва да се раздават за клуба. Дали ще отидат на почивка, или не, не е толкова важно.

Ако нещата не се получат, изцяло ще поема отговорността“,  обеща специалистът.

„След края на мача с Черно море не съм гледал положението, гледах го после многократно и си мисля, че имаше 1000%-ова дузпа. Най-добрият съдия можеше да се справи по-добре и мачът да тръгне по друг път“, завърши Белчев.