Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори на пресконференцията преди баража за място в Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ е утре от 20:00 часа.

„Сезонът не се разви добре за нас. Сами влязохме в това положение и сами трябва да излезем. Надявам се с футболистите, които имаме, да покажем това лице, което ЦСКА заслужава всеки сезон", започна Евтимов.

"Готов съм за този мач. Не съм играл достатъчно, но съм показвал през годините, че дори при липса на минути, когато съм нужен, показвам добро ниво. Не съм на 19-20 години, за да се притеснявам. Момчетата са настроени позитивно и знаят, че трябва да си свършим работата“, добави стражът на "армейците".

„Ако тези играчи не останат, те трябва да играят и за своето име. Трябва да покажат, че са добри футболисти от отбор, който ще играе в Европа, а не в такъв, който е завършил на трето място и няма да играе в Европа“, категоричен бе вратарят.

„Готов съм за дузпи, дори да бия, ако се наложи, но мисля, че ще си решим всичко в редовното време. Психологически този мач е една идея по-труден, но колкото е труден за нас, толкова е и за тях. Ако покажем лицето, което трябва да покаже ЦСКА, няма да имаме проблем“, сподели Евтимов.

„Ти си професионален футболист и играеш за ЦСКА, трябва да мислиш първо за това, че играеш в най-големия отбор в България. Първото нещо е да си професионалист, ако някой си мисли за почивки, много жалко“, завърши Димитър Евтимов.