ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Арда се е включил в борбата за подписа на Чебрайлс Макрецкис от Пирин, който е искан от Левски и ЦСКА, научи БЛИЦ.

22-годишният латвиец е бил привикан на разговори с важен човек от ръководството на кърджалийския клуб. Срещата е била проведена в София, уточниха източниците ни. Това се е случило ден след мача между двата отбора в Благоевград, игран на 10 април. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Макрецкис се превърна в апетитна хапка на доста елитни отбори заради добрите си изяви със зеления екип. Но най-важното е, че договорът на халфа с Пирин изтича през лятото.

Първи към Чебрайлс погледна Левски, когато Мъри бе още треньор. Сделката почти беше сигурна, но малко преди затварянето на трансферния прозорец пропадна. Впоследствие се заговори, че „сините“ са постигнали устна  договорка с латвиеца. След напускането на Стоилов обаче апетитът на Левски към Макрецкис се изпари.

Не така стоят нещата с ЦСКА. „Червените“ твърдо са решили да привлекат младока, за което БЛИЦ вече писа. И сега се очертава интересна битка с Арда. Според запознати, „армейците“ ще се опитат съвсем скоро да подпишат предварителен договор с играча.  Човекът, който следи под лупа Макрецкис, е Стойчо Стоилов, работещ в сянка за ЦСКА. Както е известно, бившият футболист е родом от Благоевград. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига