“Мачът премина през обрати. През първите минути имахме положения и трябваше да вкараме втори гол. Така щяхме да си опечем работата още до почивката”, бяха първите думи на треньора на “Ботев” (Пд) Станимир Стоилов след 2:1 над ЦСКА.
 
“През второто полувреме гостите изравниха играта и резултата, диктуваха темпото. Но след двете смени или по-точно с влизането на Тодор Неделев и Мариян Огнянов отново взехме инициативата в наши ръце. Намерихме себе си”, добави Мъри.
 
“Не знам защо съдията не изгони Жереми Фо-Поре. Не може да има такива тенденции срещу нас. Има пет съдии на терена и е тяхна работа да видят какво става на терена. Това беше нарисуван втори жълт картон и французинът задължително трябваше да бъде изгонен. Съдиите бяха дошли с целта мачът да завърши наравно. Не одобрявам това. Реферите постоянно ни режат. Защо, не мога да разбера, нито един от тях досега не е свирил нещо неправилно в наша полза, а все ние сме ощетените”, каза още специалистът.
 
“Радвам се, че с моето идване “Ботев” започна да печели дербита. Сега ни предстои друго важно – градското срещу Локомотив. Трябва веднага да започнем да мислим за двубоя с “черно-белите” и да забравим за победата над ЦСКА. Силно се надявам да не полетим в облаците и да останем здраво стъпили на земята", завърши Мъри.