Стойчо Младенов даде любопитно изказване след загубата с 1:2 от "Ботев" в Пловдив. Домакините поведоха в резултата в 12-ата минута след спорна дузпа, отсъдена за съприкосновение между Жереми Фо-Поре и Иван Цветков. Съдията Ивайло Стоянов първоначално не посочи бялата точка, а се посъветва с помощника си зад вратата Георги Йорданов. Положението породи дискусия, но Стойчо Младенов изненадващо не обели дума, а запази спокоен тон.

"За дузпата имам свое мнение, бих направил коментар, но предпочитам да не коментирам отсъждането. Всички може да видим дали дефакто има или няма нарушение. Но не това е най-важното", бяха единствените думи на легендата на ЦСКА.

Стойчо Младенов бе подразнен от определение на журналист, че ЦСКА играе посредствено в гостуванията си на отбори от първата седмица: "Днешният мач посредствен ли беше? Посредствен ли беше? Ами тогава. Такава е ситуацията в ЦСКА. Каквото можем, това правим. Знаете ЦСКА, преди четири месеца не съществуваше. Затова някои критици, които се пишат за цесекари...Да, липсват ни много неща, но в този момент правим дори повече от това, което можем."

"Отлично изигран мач от тактическо естество и от двата отбора. Стана надиграване, предполагам, че всички зрители са доволни. Имахме три пъти повече удари от съперника, но шансът не ни покри. Една ситуация, в която техният вратар изпусна топката и не успяхме да вкараме, а по същия начин се стигна до втория гол на "Ботев". Жереми е състезател, който дойде много по-късно при нас, без подготовка и тренировки. В един момент се контузи, не тренираше по 4-5 дни, нормално е да има спад понякога във формата му. Не смятам, че не се справи в днешния мач. Всички състезатели заслужават поздравления", допълни Стойчо Младенов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ