ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира предстоящия утре осминафинал за купата на България срещу Лудогорец. Двубоят ще започне в 13:30 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Както е известно, в четвъртък „сините“ направиха нулево равенство при визитата си са „орлите“ в отложен мач от 6 кръг на efbet Лигата.

„Предстои ни двубой за купата на България, срещу много силен и обигран съперник. Очаквам максимално себераздаване от футболистите. Да покажат амбиция за защита на трофея и всеки да защити мястото си в Левски“, заяви Стоилов.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Искам моите футболисти отново да играят в стил „Левски“ – гордо, на максимума от възможностите си и да продължим напред в турнира. Знам, че отново ще получим подкрепата, която винаги сме получавали от нашите привърженици и тя ще бъде допълнителен стимул за играчите да покажат най-доброто, което могат“, завърши треньорът на „сините“.

Очакванията са Стоилов да заложи на абсолютно същия стартов състава, както и при нулевото равенство срещу Лудогорец в четвъртък. Единственото изключение ще е появата в титулярния състав на бразилеца Цунами, който беше запазен в двубоя в четвъртък заради натрупани картони.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левият бек Жереми Петрис, който също не игра в първия мач с „орлите“, още не е възстановен от травмата, която го тормози от няколко дни и най-вероятно няма да бъде на терена и в неделя.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК