Трансферните планове на новия треньор на "Ботев" (Пловдив) - Станимир Стоилов, включват привличането на двама атакуващи флангови футболисти. Той обаче държи те да са чужденци и да вдигнат класата на "жълто-черните", пише "Меридиан мач".

Специалистът вече обяви своето виждане за Тодор Неделев и не е изключено той да получи по-свободни функции на терена и дори да бъде използван като фалшива деветка. Мъри обаче е категоричен, че няма списък с нови попълнения. Той ще търси в движение подходящите играчи, с които да подсили “Ботев” за пролетния дял на първенството. При пристигането си край Бирената фабрика Стоилов е останал изненадан, че уволненият Ферарио Спасов не е бил набелязал никакви играчи за зимна селекция или поне не е коментирал темата със спортния директор Александър Александров-Кривия.

Освен крила Мъри търси попълнения за центъра на защитата, както и още един разиграващ халф. На този етап в плановете му няма място за нов нападател, явно доволен от потенциала на Вандер Виейра, Иван Цветков, Станислав Костов и Тодор Неделев.