Капитанът на “Левски” Станислав Ангелов си направи самокритика след драматичната победа над Литекс с 2:1. „На мен не ми хареса първото полувреме. Играхме плахо, несигурно, отстъпихме инициативата на противника. Като че ли трябваше да ни вкарат, за да се събудим и да покажем нашите качества и характер, показахме отборен дух.

Всеки искаше да победи, което лично мен много ме зарадва, заяви Пелето. - Щом съм имал възможността да помогна на отбора, това е радващо за мен и съм доволен. Няма никакво значение с кой сме играли преди това. ЦСКА си е ЦСКА. И да бяхме паднали днес с 5 гола, дербито си е съвсем различен мач. Но трябва да си вземем бележка – първите полувремена почваме като дробове. Явно трябва нещо да ни се случи, за да се ококорим.“

„Каквато и да е ситуацията, ние реагираме. Хубавото е, че публиката ни подкрепи днес. Без значение колко зле играхме през първата част, феновете останаха зад нас и ни вдигнаха след почивката. Аз очаквах, че Райков ще бие, изобщо не се сърдя, че не ми е подал. Това са моменти, в които взимаш някакви решение и се надяваш да не си сбъркал“, допълни още ветеранът.