Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев посочи лошия старт като един от решаващите фактори за загубата с 2:3 от Хебър на Националния стадион „Васил Левски“.

„Играта ни в атака не беше такава, каквато беше в предните мачове. Нетипично е за нашия отбор, допуснахме и три гола, което е още по-нетипично. Играта ни в защита е доста стабилна и точно днес да получим три гола е прекалено много. Очаквах да е труден мач, защото трима основни футболисти излязоха. Вината обаче е изцяло в нас“, каза Генчев след мача.

„Не мога да кажа, че ролята на фаворит е лоша. Мотивация имаше. Взаимовръзките между футболистите бяха нарушени. Първите две стигания до нашата врата бяха гол. Не ни се е случвало да сме догонващи. Ново е за нас. Със сигурност отсъствието на Антонио Вутов оказва влияние. Имаме 22-ма равностойни футболисти, но днес не се получиха нещата както ние мислихме. След загуба трябва да реагираме подобаващо. Следващият мач сме домакините на Ботев (Враца). Очаквам също много труден мач, но се надявам този път да сме победители“, добави наставникът на столичните „железничари“.