Треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори след успеха над Корона (Киелце) с 2:1. Той призна, че е доволен от свършената работа през последните три седмици и коментира бъдещето на голмайстора Александър Колев с думите, че "всеки футболист може да бъде продаден при добра оферта".

"Честно казано и аз съм изненадан от игрите, които показваме, въпреки че знам, че футболистите ни имат много голям потенциал. Ние го загатнахме в последния ни мач с ЦСКА 1948, когато победихме с 3:0. Отборът, срещу който играхме днес, игра с титулярния си състав. През целия мач стояхме равностойно, имахме и предимство в определени моменти. Най-доволен съм от раздаването на футболистите. Тук е важно играчите да се изразходят физически максимално, да се стараят да спазват тактическите задачи и да добиваме нужния синхрон, който ще ни е необходим за първенството. След третата седмица мога да кажа, че съм много доволен от свършената работа дотук.

Когато има добри резултати, е нормално да има добра атмосфера. Завършихме първенството с две победи, в подготовката все още нямаме загуба. Нормално е това нещо да се вижда на терена. Това е пътят - най-важно е да има колектив, защото тогава нещата се получават по-лесно.

Всеки един футболист, за който получим добра оферта, може да бъде продаден. Към момента за Алекс няма такава, засега остава наш футболист. Ако получим такава оферта, която удовлетворява и клуба, и него, може да го продадем. Не само него, а и всеки един друг футболист. Към момента има само запитване и интерес за наши футболисти, без конкретна оферта.

Дай Боже, да се представяме добре в първенството и да трупаме точки. Ако влезем между 6-о и 10-о място ще бъде най-добре. Това е нашата цел. Имаме реален шанс, от нас зависи всичко", сподели Генчев.