Треньорът на Левски Станислав Генчев заяви категорично преди утрешното домакинство на Ботев Враца, че грешките от мача с Локомотив София, спечелен с 6:1, не трябва да се повтарят.

„Със сигурност настроението е приповдигнато. Постигнахме изразителна победа. Постарахме се да покажем грешките на футболистите, които допуснаха срещу Локомотив София. Тези грешки не трябва да се повтарят. За мен е важно да израстваме като отбор. Това може да стане с пълно себераздаване. Аз знам възможностите на футболистите. Те могат повече от това, което показаха първите 10 минути. Локомотив можеше да ни отбележи втори и трети гол. До края на мача почти не допуснахме грешки. Искам да са концентрирани от първата до последната минута и да следваме нашия план, независимо от резултата“, започна младият специалист.

„Асен Митков отпада от мача със сигурност. Имаме още двама-трима с проблеми. Ще решаваме за тях в последния момент. Ван дер Каап ще вземе участие в тренировката, но за мен здравето на футболистите е на първо място. Ако има болка, няма да играе в утрешния мач. Имаме вариант кой ще го замести. Икена чисто физически е много добре. Повече от добре е, но липсва игровата практика. Ще му даваме малко игрово време, за да свикне. Мисля, че утре е добър момент, за да дебютира", добави Станислав Генчев.

Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Тя е важна за нас. Надявам се утре стадионът да е пълен, а ние да се отблагодарим с добра игра“, завърши наставникът на „сините“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025