Капитанът на Етър Станислав Генчев може да поеме тима като старши треньор, твърди „Тема Спорт". В момента той е играещ помощник-треньор на „виолетовите”. Президентът на „болярите” Александър Нанков има и още един вариант. До дни се очаква настоящият наставник на Етър Георги Василев да бъде освободен. Както е известно, Гочето и Нанков са в обтегнати отношения.

Колебанието на Генчев е дали да продължи да играе, ако приеме поста.

Снощи Нанков даде вечеря за треньорите, с която бе закрита годината. В местен ресторант присъстваха настоящите помощници Станислав Генчев, Илиян Киряков и треньорът на вратарите Калоян Чакъров. Сред поканените бе и шефът на Зоналния съвет към БФС във Велико Търново Бончо Генчев, както и акционерът в клуба и легенда Цанко Цветанов. 

На събитието очаквано не присъства Георги Василев. Гочето си е в Търново. Той и Нанков имат сериозни разминавания. В последния кръг на есенния дял Етър падна с 0:2 от последния Левски Карлово и това повиши напрежението.

Президентът и помощник-треньорите вече са обсъждали селекцията. Почти сигурно Чакъров и Киряков ще останат в щаба и на новия наставник.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА