Една от звездите на Лудогорец Станислав Генчев, нанесе унищожителен удар по многострадалния имидж на ЦСКА, съобщава “7 дни спорт”. Ексфутболистът на “Левски” не споделя мнението на Стойчо Младенов, че армейците са жертва на заговори и директиви.

"Нека хората в ЦСКА да си спомнят мача ни от есенния полусезон на Армията, вместо да се оплакват от съдиите. Тогава ощетиха сериозно Лудогорец и всички видяха това. Отмениха ни чист гол, не ни дадоха стопроцентова дузпа. За капак на всичко след двубоя хванаха играчи на ЦСКА с допинг. Какво повече да коментираме? Вярвам, че съдията, който ще ни свири дербито с тях, ще се справи и нещата ще се решат на терена. В противен случай ще е наистина скандално. Все пак това е мач, който определя шампиона на България, дано ни оставят просто да играем", сподели Станислав Генчев.

Според него предимството на Лудогорец е най-вече в психологически аспект.

"След като спечелихме Купата на България, плюсовете са на наша страна. Пак казвам - чувството да вдигнем този трофей бе невероятно, просто не може да се опише с думи. Но вече е в историята. Сега всички в Лудогорец живеем за мача с ЦСКА. Титлата е голямата ни цел още от първия мач този сезон. Вярваме в качествата си, в силата си. ЦСКА да забрави за титлата. Сигурен съм, че ще ги победим в Разград и отново ще ликуваме", закани се Генчев.