Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков продължава да е разочарован от обвиненията на феновете за видеомонтажа, показан от ултрасите, които твърдят, че не се е радвал при гола на Мартин Камбуров за 1:1 срещу Славия в София.

"Една горчилка е заседнала на гърлото ми и няма как да я преглътна. Доста неща се тиражираха по пресата. Съжалявам, че някои неща са нереални и фалшиви. Фенове ме засегнаха много дълбоко. Това беше един монтаж на мача срещу Славия", каза Станков на пресконференцията си преди мача с "Левски", след като преди дни първо пред БЛИЦ обясни, че кадрите от феновете са фалшиви.

"Искам да кажа, че е имало безсънни нощи от целия ни треньорски екип, докато се сглоби този отбор. Доста труд положихме и в крайна сметка по този гаден начин да се обезценява труда ми е много обидно и болно. Жалко е, че се получават такива работи. Незаслужени неща се получават и компромати за нашия отбор, затова най-вече ми е болно", каза още Станков.

"Въпреки всичко, по най-скромния начин беше сглобен този отбор, а представянето му в първенството за мен не беше никак лошо. Направихме всичко възможно да достигнем до финал за Купата на България, но човек някак си го боли, като има незаслужени обвинения и недооценяване на труда му", разочарован е Сашо Станков.

"Готвим се нормално за "Левски". Имаме доста проблеми с контузени играчи. Намуши продължава да не е възстановен. Крис Гади има проблем, има съмненеия за херния. Имаме и проблеми, които с течение на седмицата разрешихме. Става дума за по-леките контузии и умората", добави Станков за утрешното гостуване на "Герена".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА