Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков заяви след контролата с Хоризонт (Турново) (0:0), че не е доволен от показаното от страна на тъмнокожия нападател Алберт Фатаки и ще го освободи. Именно кадърът на Тулуза пропусна да донесе победата на "смърфовете" в проверката с македонците, като не успя да отбележи от изгодна позиция малко преди края.

„Не съм доволен от показаното от Арчи Фатаки. Няма да продължим пробите му. На негово място ще търсим друг централен нападател. Имаме Мартин Камбуров, но със сигурност ще търсим още един човек в центъра на атаката. Като цяло съм доволен от контролата, в която можехме и да победим“, коментира Станков след неофициалния си дебют начело на Локо (Пд).

„Все пак сме в подготвителен период. Вижда се, че момчетата са малко тежки. Това е нормално за първи контролен мач. Имахме своите шансове да победим в този двубой, но не най-важното бе резултатът. По-важно е как играят момчетата. И да видим какви грешки правят по време на мачовете, за да ги отстраняваме. Имам изградено мнение за футболистите, които са на проби. Съвсем скоро ще вземем окончателно решение за тяхното бъдеще", каза още спецът.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ