Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков отвърна на Стойчо Младенов, който след загубата с 0:1 на "Лаута" заяви, че домакините са играли повече ръгби, отколкото футбол. "Смърфовете" ликуваха тази вечер, надделявайки над "армейците" с гол на Крис Гади още в 24-ата секунда.  

"Създадохме един обединен екип. Благодаря и на феновете за уникалната атмосфера. Победихме отбор с традиции, който показва добри игри в първенството. С много желание и себераздаване постигнахме нещо в този двубой и съм много радостен. Радостта ми е голяма, защото имаше подмятания преди мача, че ЦСКА е отборът на сърцето ми. Радвам се, че победихме един наистина добър отбор днес", коментира на пресконференцията след мача Сашо Станков.

"Това, че ние играем здраво и не отстъпваме, не значи, че играем ръгби. Футболът е за мъже, няма как да танцуваме или да играем някакъв балет. Това е мъжки спорт и това ми беше едно от указанията към момчетата – да стъпваме здраво в този двубой. Радвам се, че моите момчета подходиха по този начин. И мисля, че по желание, стръв, дух и страст превъзхождахме съперника", каза щастливият треньорът на Локо (Пд).

"Изненадахме ЦСКА със сърцата игра и много себераздаване. Знаехме, че само по този начин и с много дисциплина можем да ги победим. Тази победа не може да ни възгордее. Аз съм стъпил здраво на земята. Не се заблуждавам с нищо. Не крия, че и аз, и отборът сме щастливи, че сме на тази позиция. В момента сме с равни точки с първите Лудогорец и Литекс, но има още много мачове. Това е временното класиране. Не искам да се палим бързо и да угасваме бързо", завърши Станков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ