Александър Станков вече може да бъде считан за нов треньор на Черно море. Досегашният наставник на Локомотив (Пловдив) съобщи пред БЛИЦ, че се е разбрал с ръководството на "моряците" и се завръща на "Тича", където работи и преди няколко години. В понеделник Станков се раздели с Локомотив (Пловдив) и започна преговори с ръководството на Черно море, след като му бе предложено мястото, овакантено от Георги Иванов-Гонзо.

"Постигнах принципно съгласие с шефовете на Черно море. Единствено остава да подпиша договора, което сигурно ще се случи в следващите часове", съобщи Станков пред БЛИЦ.

"Хората във Варна са амбициозни, бързо се разбрахме и се радвам, че се завръщам на "Тича". В България няма шанс сега да приема друга оферта. Бих работил само за Черно море. Надявам се да имам повече поводи за радост, отколкото през първия ми престой на "Тича", коментира специалистът.

"Не е тайна, че имам предложение и от Китай. Свързаха се с мен от Унан, но след като съм дал принципно съгласие на ръководството на Черно море, не мога да се отметна от думите си", каза още Сашо Станков, добавяйки, че се вълнува от бъдещето на Локомотив (Пловдив).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА - КРАЙНО КЛАСИРАНЕ, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ