Треньорът на Черно море Александър Станков остана доволено от спечелената точка срещу шампиона Лудогорец - нулевото равенство на "Тича" в срещата от 2-ия кръг на "А група. Специалистът похвали футболистите си и се закани, че "моряците" ще бъдат костелив орех не само за разградчани, а и за всички противници.

"Исках да зарадваме публиката с пълен успех, но все пак играем срещу един от най-добрите отбори у нас. Имахме ситруации - и през първото, и през второто полувреме", коментира Сашо Станков.

"При момчетата ми имаше малко пренапрежение и не се получиха някои неща, които бяхме предварително замислили. Спечелихме една точка, която за нас е важна, тъй като имаме трудна програма в началото. Черно море е костелив орех за всички отбори, не само за Лудогорец. Играем с много дух и желание. И миналата година Черно море имаше позитивни резултати срещу Лудогорец. Не винаги обаче се получава да победиш", каза още наставникът на Черно море, който преди седмица взе точка и от Берое в Стара Загора (1:1).

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите