Треньорът на Локомотив Пловдив Стефан Генов даде пресконференция преди домакинството срещу Черно море. Двубоят от 13-тия кръг е на 17 ноември (събота) от 14:30 часа на стадион “Локомотив” в пловдивския парк “Лаута”.

“Изкарах в Черно море две години и три месеца. Това все пак е добър период за треньор в "А" група. Не съм имал проблеми с никой, разделихме се приятелски. Те са били коректни към мен, аз също към тях, но тук вече сантименти няма да има. Ще направим всичко възможно, за да спечелим. При всички положения информацията, която имам за Черно море е плюс за нас, друг е въпросът до колко футболистите ще се възползват от нея", каза наставникът. Стефан Генов беше начело на варненци в периода 2010-2012 година.

"Не трябва да ни заблуждава класирането на Черно море в първенството. Те са отбор с характер и очаквам оспорван мач. Не мога да кажа, че играят груб футбол, това не е вярно”, допълни треньорът.

Юношата Борис Кацаров ще продължи да се подготвя с мъжкия отбор. “Виждате, че взимам и други юноши от школата. Така ще процедирам във всеки един момент, който е подходящ, за да разберат тези момчета, че държим на тях и да имат по-голям стимул по време на тренировките", завърши Стефан Генов.

Групата на Локомотив (Пловдив):
Стефано Кунчев, Йордан Господинов, Костадин Марков, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Павел Ковачев, Валери Георгиев, Христо Стамов, Даниел Георгиев, Христо Златински, Николай Дюлгеров, Станислав Маламов, Димо Атанасов, Николай Станков, Запрян Запрянов, Георги Стефанов, Рангел Абушев, Атанас Курдов и Серафим Михайлов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА