Треньорът на Черно море Стефан Генов заяви, че не е очаквал тимът му да разгроми Видима с 5:0. Той похвали отбора си за добрата игра и хубавата победа.

”Стана хубав мач, всичко в играта ни вървеше. Изненада ме голямата резултатност, не очаквах подобен резултат. Мислех, че мачът ще е по-труден, защото имаме трима наказани и титуляри със здравословни проблеми. С играта си направихме мача лесен”, заяви треньорът.

"От вчера валеше проливен дъжд, но добре, че спря. Вятърът издуха и поизсуши водата. Добре че стана така, иначе пак щяха да ни обвиняват, че нарочно наводняваме терена", коментира наставникът състоянието на тревата. 

”Дани Георгиев бе с травма и получи разтежение преди смяната, дано не е сериозно. Притеснява ме един удар в хълбока от първото полувреме. Доволен съм от завръщането на Мишо Лазаров, който дори вкара гол. Исках да го пусна за повече време, но не знаех дали няма да се наложи да извадя Камазола, който също е с проблеми. Добре се включи Росен Колев, в него има много качества и вярвам, че скоро ще бъде забелязан от националния селекционер”, завърши Стефан Генов./БЛИЦ