Треньорът на Монтана Стефан Грозданов обвини съдията Александър Костадинов за загубата от Славия с 1:2 в мач от 14-ия кръг на “А” група. Домакините от Монтана претендират за две нарушения при победния гол на “белите” в последните секунди, които обаче Костадинов не маркира.

“Александър Костадинов е един от главните виновници Монтана да загуби. Нашата публика е една от най-мирните. Той обаче дотолкова я вбеси, че хората трябваше да го подгонят и да го бият на терена. Успя да ядоса треньори, фенове дори и гаргите на стадиона. Дежурният делегат и съдийският наблюдател също изказаха негодувания от действията му”, заяви Грозданов, който беше изгонен от рефера с червен картон заради бурни протести.

“Беше разперил ръце като чапла и се чудеше какво да даде в 90-ата минута. Преди гола имаше три нарушения за нас, а той даде корнер, след който стана попадението. Мислех, че тези неща отдавна са забравени в 90-те години, но явно не е така. Той се напъваше да помага, но не мога да разбера защо. Подадохме жалба, но не знам дали ще има резултат. Такова нагло и безумно съдийство скоро не бях виждал. Не мисля, че шефът на съдиите Костадин Костадинов има вина. Той откъде да знае, че даден рефер отива, за да развали един мач”, добави ядосаният специалист./БЛИЦ